Yahoo Instellen

Iedere dag mailen we zonder dat we er bij stilstaan. Meer en meer gebruiken we daar onze mobiel voor. Daarom is het praktisch dat we Yahoo ook op onze mobiel of pc als app kunnen installeren. Alles wat je dan maar hoef te doen is op een button klikken en je zit direct in je postvak zonder dat aanmelden nodig is. Yahoo installeren op de pc, tablet, laptop of mobiel, kun je op 3 wijzen. Maar wat werkt het best en is voor jou praktisch? Daarom overlopen we met jou de mogelijkheden.

Yahoo instellen op een Android mobiel of tablet

Yahoo installeren op een mobiel of tablet met Android OS is heel eenvoudig en in een paar tellen klaar.

1. Zoek de mail app op je telefoon of tablet. Je kunt deze herkennen aan het icoon in de vorm van een brief.
2. Nu wordt gevraagd wat je mailadres is en om het in te tikken. Tik op deze optie en doe wat je gevraagd wordt.
3. Geef nu Yahoo.com als e-mailprovider op
4. Nu geef je je mail of je login op en vul je paswoord in. Nu is Yahoo geïnstalleerd en kun je meteen mailen vanaf je postvak op je telefoon of tablet.

Yahoo instellen op een iPhone of iPad (Apple OS)

Ook de iPhone of iPad worden vaak gebruikt om mail te lezen en te versturen. Ook hier is Yahoo in een paar oogwenken te installeren. We leggen het hier vlug uit:

1. Zoek op de iPhone of iPad de settings. Nadien ga je naar Mail, contactpersonen en de agenda.
2. Druk nu op nieuwe account en nadien op Yahoo
3. Nu kun je je mail en je paswoord ingeven. Wanneer je daar niet over beschikt, kun je nu een nieuwe Yahoo account creëren en installeren.
4. Nu ga je voor aanmelden. Yahoo is klaar om mee te werken en daar kun je nu mee beginnen.

Yahoo instellen met de Yahoo Mail app

Vele mobiele telefoons beschikken over een voor geïnstalleerde app voor mail. Je kunt ook de aparte Yahoo app ophalen en installeren. Deze vind je in de Google Play store bij Android of de App store wanneer je een iPhone of iPad bezit. Installeer nu de Yahoo app op je mobiel. Om de installatie af te werken is het nodig je een keer aan te melden. Nadien is het super makkelijk om je mailaccount te openen en te mailen of te antwoorden. Het ophalen van de Yahoo app is zeer praktisch wanneer je meer dan een mail account bezit bij diverse aanbieders. De standaard e-mail app kun je instellen voor een Gmail of Hotmail mailadres. Vervolgens kies je de Yahoo app voor je Yahoo account. Zo vind je altijd alles netjes terug.

Meer informatie vind je op deze Yahoo pagina’s

E-mail aanmaken
Yahoo aanmaken
Yahoo aanmelden
Yahoo inloggen

Geef een reactie