Hotmail Inloggen

Inloggen op Hotmail

Op Hotmail inloggen is niet moeilijk. Om te beginnen heb je een Hotmail of Outlook account nodig, om überhaupt te kunnen inloggen. Heb jij nog geen Hotmail account? Kijk dan hoe je een Hotmail account moet aanmaken.
Op de website van Hotmail (ook wel Outlook genoemd), zie je een venster waar je je e-mail adres en wachtwoord, kan invullen. Vul deze gegevens in en klik vervolgens op aanmelden. Geen zin om dit iedere keer opnieuw te moeten doen? Vink dan het hokje ‘aangemeld blijven’ aan.

Hotmail inloggen foto
Het inlogscherm van Hotmail

Wil je direct inloggen bij hotmail / Outlook.com? Klik dan hier!

Hotmail inloggen mislukt

Het kan voorkomen dat het inloggen bij Hotmail mislukt. De reden hiervoor kan verschillen. Controleer altijd of jouw e-mailadres klopt. Controleer tevens of je het juiste wachtwoord hebt gebruikt. Een klein foutje in het intypen is namelijk snel gemaakt. Kloppen de door jou ingevulde gegevens maar lukt het inloggen niet? Kijk dan even of je wel verbonden bent, met het internet.

In het aller ergste geval ben je gehackt, maar dit komt zeer zelden voor. Inloggen bij Hotmail is dan niet meer mogelijk. Is dit toch het geval, neem dat direct contact op met de Hotmail server.

Nieuw wachtwoord aanvragen bij Hotmail

Door het gebruik van meerdere wachtwoorden is het soms lastig om alle wachtwoorden te onthouden. Het kan daardoor voorkomen dat je je wachtwoord vergeten bent. En dan?! Klik op de knop ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan op een ander email adres een nieuw wachtwoord toegestuurd. Ook is het mogelijk, om een nieuw wachtwoord toegestuurd te krijgen per sms. Dit nieuwe wachtwoord geeft je direct toegang wanneer je nu gaat inloggen op je Hotmail account.

Inloggen op Hotmail via smartphone of tablet

Om je mail te openen wordt het aller vaakst de computer of laptop gebruikt. Mail checken is vaak ook heel handig op een smartphone of tablet. Hiervoor kan je je browser op je smartphone of tablet gebruiken maar ook via de app is dit mogelijk.
Voor alle smartphones is een speciale e-mail app ontwikkeld, die je zelf kan koppelen aan je e-mail server. Nu wordt inloggen op Hotmail veel eenvoudiger.

Op de tablet zit ook vaak standaard, een e-mail app die je kan gebruiken. Zit deze app er bij jou niet op? Dan kan je via Playstore of App store, deze app downloaden. Eénmaal gedownload hoef je slechts maar één keer in te loggen om je inbox te gebruiken.

Meer informatie vind je op deze Hotmail pagina’s

E-mail aanmaken
Hotmail aanmaken
Hotmail aanmelden
Hotmail instellen
Hotmail Tips

Als je op deze pagina niet de informatie / instructies kunt vinden die je zoekt over Hotmail Inloggen dan horen we het graag!

Geef een reactie