Yahoo Aanmaken

Er bestaan diverse kosteloze e-mail providers. Momenteel heb je dus veel keuze voor een persoonlijke mail account. Yahoo is één van de providers met de beste reputatie. Je kunt een persoonlijke Yahoo account creëren wanneer je een internetaansluiting hebt en een pc. Wanneer het de eerste keer is dat je je aanmeld voor een persoonlijke mail account, en je weet niet hoe je aan een persoonlijke Yahoo account begint, kunnen je hier stap voor stap volgen hoe je je persoonlijke Yahoo profiel aanmaakt.

Yahoo mailadres aanmaken

1. Surf naar Yahoo.com. Vervolgens zoek je naar de lijn aanmelden voor een profiel. Daar ga je op doorklikken.

2. Zo zie je een andere webpagina te voorschijn komen. Daar word je om je gegevens gevraagd. Dit zijn de coördinaten die je moet meedelen op het digitale formulier. Je officiële naam en je gsm-nummer zijn hier voorbeelden van.

3. Vervolgens vul je een alias in bij de naam die je wilt geven aan je e-mail account. Wanneer je geen idee hebt, dan zal Yahoo hier een handje bij helpen door een paar namen voor te stellen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor je echte naam. Dan is het duidelijk van wie de mail is.

4. Kies een goed wachtwoord. Yahoo geeft bij het aanmaken zelf aan of je wachtwoord sterk genoeg is. Gebruik voor een sterker wachtwoord meerdere hoofdletters, symbolen en cijfers.

5. Stel nu een sterk paswoord in. Nadien kun je je account creëren. Dan klik je op het versturen van een SMS. Kies daarna voor de optie sms verzenden. Daarmee wordt een code naar je GSM nummer verzonden.

6. Je komt nu als vanzelf bij je Yahoo account terecht. Nu ben je klaar om te mailen en ook om mail binnen te halen. Wist je dat je dit account ook kunt gebruiken voor bijkomende Yahoo diensten zoals Flickr en Yahoo messenger.

Yahoo paswoord instellen

Bij het registreren van een Yahoo account wordt een moeilijk te raden paswoord aangeraden. Dit maakt je Yahoo account een heel stuk veiliger. Een gemakkelijk te raden paswoord maakt dat je account vlugger gehackt kan worden. Zo breng je je persoonlijke informatie potentieel in gevaar. Wanneer je voor het eerst een Yahoo account creëert en niet weet waaraan een moeilijk te kraken paswoord voldoet, dan geven we nu een paar tips. Gebruik voor de zekerheid minstens zes tekens. Behalve gewone letters, gebruik je een combinatie van cijfers, symbolen en hoofdletters. Vind je dit moeilijk? Dan kun je een Yahoo paswoord creëren met een paswoord generator die je online kunt vinden met een zoekmachine. Je komt dan op een website waar je zelf een woord kunt intypen waaraan je denkt. Het stukje software van de website zet er dan zelf getallen en symbolen bij. Zo wordt je paswoord sterker dan je het zelf zou kunnen bedenken.

Meer informatie vind je op deze Yahoo pagina’s

E-mail aanmaken
Yahoo aanmelden
Yahoo inloggen
Yahoo instellen

Geef een reactie