Hotmail Aanmaken

Ben jij van plan om een eigen Hotmail aan te maken?! Een Hotmail aanmaken is niet moeilijk maar je moet wel even weten wat je precies moet doen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben wij de stappen voor jou beschreven. Als je dit stappenplan volgt kan je op een zeer eenvoudige wijze een Hotmail account aanmaken.

Heb jij al een Hotmail account en ben je opzoek naar een app voor je smartphone of tablet? Klik dan hier om alles te leren over het installeren en gebruiken van de ‘Hotmail app’.

Een Hotmail account aanmaken in slechts enkele stappen

Stap 1. Open Outlook of ga naar www.hotmail.com (bij Outlook heb je tevens de mogelijkheid om een Hotmail e-mail adres aan te maken). Helemaal rechts-onderin staat, registreer je nu. Door op deze blauwe knop te klikken, kom je op een pagina uit die vergelijkbaar is met de afbeelding hieronder.

Stap 2. Hotmail heeft jouw persoonlijke gegevens nodig om een een account, te kunnen aanmaken. Bij ‘gebruikersnaam’, kan je de naam van jouw email adres kiezen. Je voor-, en achternaam gebruiken is wel zo makkelijk. Mocht jouw naam al in gebruik zijn – kies er dan voor om cijfers of symbolen toe te voegen aan je naam. Hotmail zal zelf ook enkele alternatieven geven, mocht je ‘gebruikersnaam’ al in gebruik zijn.

Stap 3. Vul bij het invullen van je persoonlijke gegevens, ook je telefoonnummer in. Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, kan Hotmail jou in dit geval, een nieuw wachtwoord per sms toesturen. Nadat jij je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, moet je een beveiligingscode invullen. de beveiligingscode staat afgebeeld op het scherm. Lukt het jou niet om de code goed te lezen, klik dan op de knop “andere tekens”. Wanneer jij op deze knop klikt, verschijnt er vanzelf een andere beveiligingscode. Ook kan je gebruik maken van een audio optie, die jou de beveiligingscode laat horen. Als allerlaatste kan je ook nog aanvinken of je speciale aanbiedingen van Microsoft, per email wilt ontvangen.

Stap 4. Alles klaar?! Klik dan nu op de knop ‘Account aanmaken’. Congrats met het aanmaken van je eerste eigen Hotmail account. Succes met het ontvangen en versturen van e-mails.

Meer informatie vind je op deze Hotmail pagina’s

E-mail aanmaken
Hotmail aanmelden
Hotmail inloggen
Hotmail instellen
Hotmail Tips

Geef een reactie