Hotmail Aanmelden

Aanmelden op hotmail

Aanmelden op Hotmail is erg makkelijk. Als je al een Hotmail account hebt kan je meteen naar de website van hotmail gaan. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop ‘inloggen’. Geen zin om deze handeling telkens te herhalen? Klik dan tevens het hokje ‘aangemeld blijven’ aan. Nu hoef je je niet steeds opnieuw aan te melden en onthoudt Hotmail, jouw inloggegevens. De keerzijde is wel dat andere gebruikers van jouw computer ook toegang hebben tot jouw Hotmail account. Ben jij slechts de enige die gebruik maakt van jouw computer, dan is dit wel aan te raden. Zo bespaar je jezelf tijd, tijdens het aanmeld proces.

Een wachtwoord kiezen

Meld jij je voor de eerste keer aan bij Hotmail? Dan is het noodzakelijk om een wachtwoord te kiezen. Het is verstandig om een wachtwoord aan te maken, die je makkelijk kan onthouden. Kijk daarbij wel naar de moeilijkheidsgraad. Bij een makkelijk wachtwoord ben je eerder, prooi voor hackers. Soms is het lastig om een goed wachtwoord te onthouden. Vergeet je wachtwoord dan ook niet op te schrijven maar laat dit niet rondslingeren. Geen wachtwoord inspiratie? Online zijn er wachtwoord generators beschikbaar. Deze programma’s creëren goede wachtwoorden, die bruikbaar zijn voor jouw Hotmail account.

Het aanmaken van een Hotmail account

Met een Hotmail account kan je je aanmelden bij de hotmail server. Heb je nog geen Hotmail account maar zou je er wel een willen aanmaken, ga dan naar de website van Hotmail en maak hier je account aan. Zowel aanmelden als inloggen op Hotmail is heel eenvoudig. Dit proces kost weinig tijd. Na de aanmeld procedure is het direct mogelijk om gebruik te maken van alle diensten. Via smartphone en tablet is het mede mogelijk om gebruik te maken van jouw Hotmail account. De diensten van Hotmail zijn geheel gratis en zijn goed beveiligd tegen ongewenste e-mails.

Meer informatie vind je op deze Hotmail pagina’s

E-mail aanmaken
Hotmail aanmaken
Hotmail inloggen
Hotmail instellen
Hotmail Tips

Geef een reactie