Yahoo Aanmelden

In een reeds bestaande Yahoo account inloggen is vrij simpel. Wanneer je een Yahoo account bezit, moet je gewoon naar Yahoo.com gaan en je login intikken. Met login bedoelen we je alias of mailadres en het paswoord. Nu kun je erin. Zo kom je bij je postvak met de inkomende mails. Gebruik je nog geen Yahoo mail, maar wil je wel graag een account? Registreren bij Yahoo is alles wat je moet doen. Dat kan in een keer. Nadien beschik je over je mailbox en kun je ook andere Yahoo services gebruiken.

Bij Yahoo blijvend aangemeld blijven

Wanneer je inlogt op Yahoo, heb je de keuze. Je steeds opnieuw aanmelden, is een optie die veel gebruikt wordt op computers die door meerdere mensen gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn openbare computers. Het is dan niet mogelijk dat een ander gewoon aan alle services van je Yahoo.com account kan, omdat jij nog ingelogd zit met je persoonlijke gegevens. Wanneer je steeds een privécomputer gebruikt, dan kun je met een gerust hart blijvend inloggen. Dat is praktisch. Je kunt dit simpelweg doen door een vinkje te zetten na het invullen van je paswoord. Yahoo herkent dan de login wanneer je je opnieuw meldt bij je account. Dit is een snelle manier om bij je postvak te komen en je paswoord hoef je dan niet steeds te herhalen. Sterker nog, je hoeft geen angst te hebben dat je het zult vergeten.

Andere Yahoo services

Yahoo is meer dan mail alleen. Je krijgt er ook gratis andere services. Het lijkt een beetje op Gmail. Daar heb je ook andere services naast de mail. Bij Yahoo zijn dit Flickr en Yahoo messenger. Flickr is handig om foto’s en filmpjes online te zetten. De privacy instellingen kun je zelf regelen. Zo bepaal jij met wie je dingen wil delen. De Yahoo messenger is een berichtendienst waarmee je kunt chatten zoals vroeger op MSN. Om al deze services te kunnen gebruiken, heb je dus maar een Yahoo account nodig. Je Yahoo login verschaft je de toegang. Dat is lekker simpel. Wil je af van hinderlijke advertenties? Dan kun je kiezen voor de maildienst Yahoo Plus. Dan ben je bevrijd van de advertenties naast je postvak en is je account van blijvende aard, ook wanneer je niet regelmatig inlogt. Bij de gratis versie moet jer er rekening mee houden dat je account verwijderd kan worden als ze langer dan 4 maanden niet gebruikt wordt.

Meer informatie vind je op deze Yahoo pagina’s

E-mail aanmaken
Yahoo aanmaken
Yahoo inloggen
Yahoo instellen

Geef een reactie