Yahoo Inloggen

Je moet je aanmelden om iets met je Yahoo account te kunnen doen. Deze aanmelding is simpelweg uit te voeren door slechts enkele handelingen. Om je van dienst te zijn, zetten we deze even voor jou op een rij.

1. Surf naar Yahoo.com
2. Tik je mailadres in en je paswoord en druk op enter.
3. Nu kun je bij je e-mail van Yahoo en kun je berichten verzenden en aankrijgen.

Yahoo inloggen lukt niet

Soms komt het voor dat je in je Yahoo account wil, en dat dit echt helemaal niet kan. Dan kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Er kan een internetstoring zijn waardoor je gewoon niet online bent. Dit kun je eenvoudig controleren door de verbinding te checken of te kijken of er storingen zijn bij de provider. Misschien heb je wel een verkeerde login of een verkeerd paswoord gebruikt. Een tikfout is al voldoende om je de toegang te weigeren. Misschien staat de toets voor de hoofdletters wel aan? Heb je de juiste gegevens en kun je online komen? Dan moet je eens overlopen hoe lang het geleden is dat je je account nog gebruikt hebt. Yahoo zet je account namelijk op non-actief als je deze meer dan 4 maanden niet gebruikt of wanneer je je in die periode niet hebt aangemeld. Ben je wel een regelmatige gebruiker van Yahoo? Probeer het dan nog eens en klik tijdens de aanmelding op het zinnetje ‘Heb je geen toegang tot je account? In dit geval is het mogelijk dat je gehackt bent. Door op de zin te klikken, wordt je in verbinding gesteld met Yahoo. Zij kunnen je verder helpen en kijken wat er aan de hand is en nagaan of er sprake is van hacking.

Yahoo paswoord kwijt

Yahoo vraagt altijd om het paswoord in te voeren bij de aanmelding, wanneer je geen vinkje hebt geplaatst naast het vakje onder je mailadres. Soms kan het zijn dat je je paswoord gewoon kwijt bent omdat je het niet opgeschreven hebt en je er echt niet op kunt komen. Dan is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Heb je geen toegang tot je account? Nadien kun je aangeven dat je paswoord problemen hebt. Dan moet je je Yahoo ID opgeven (dat is de naam van je account). Je hebt dan 2 mogelijkheden. Yahoo stuurt dan een nieuw wachtwoord naar een tweede mailadres. Dit adres heb je ook gebruikt om je te registreren bij Yahoo. De tweede mogelijkheid is de persoonlijke vraag die je moest kiezen tijdens het instellen van je account. Het antwoord dat je toen gaf, heb je nu nodig wanneer het paswoord zoek is. Je moet nu het antwoord geven op deze speciale vraag. Nu krijg je een nieuw paswoord op de webpagina te zien. Zo kun je je weer aanmelden bij je Yahoo account. Je kunt nu weer mailen en mails van anderen lezen.

Meer informatie vind je op deze Yahoo pagina’s

E-mail aanmaken
Yahoo aanmaken
Yahoo aanmelden
Yahoo instellen

Geef een reactie