Online drukwerk: Zo pak je het slim aan!

De grafische industrie is door de jaren veel veranderd. Vroeger ging je naar de copyshop op de hoek en was je blij als je in zwart-wit een paar stencils kon afdrukken. Die tijd ligt nu ver achter ons. Veel consumenten hebben een laser- of inkjetprinter thuis staan die geavanceerder is dan de printers die tien jaar geleden door professionele bedrijven gebruikt werden. De technologische vooruitgang bij HP, Canon en kompanen schrijdt voort!

Voor belangrijk drukwerk van documenten zoals je scriptie, het boek waar je zo hard voor hebt gezwoegd of mooie posters zoek je een professional die hoge kwaliteit biedt voor een schappelijke prijs. Snel ga je dan op het internet zoeken naar een goede partij, maar waar moet je rekening mee houden? Daar gaan we in dit artikel op in.

Gemak

Je hebt het druk en wilt met een gerust hart je drukwerk uitbesteden aan een professional. Voordat je het weet, wordt je werk bij je thuisbezorgd – zo snel als de volgende dag als je het nodig hebt. Wij raden je aan te kiezen voor een drukker die goede reviews heeft en kan garanderen dat de bestelling op tijd wordt geleverd.

Grote keuze aan producten

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van online printer Drukzo.nl en je zult verbaasd staan ​​van het enorme aanbod aan beschikbare producten. Folders, boekjes, posters, oprolbare bannerstands, grootformaat print en outdoor – het is er allemaal. En we hebben een enorm scala aan papiersoorten, materialen, gewichten en afwerkingen. We denken niet dat je meer keuze online zult vinden.

Type papier

Afhankelijk van de papierkwaliteit, de afmetingen en het volume (aantal stuks) betaal je meer of minder voor je opdracht. Waar duurder papier er chique uitziet en je iets meer moet betalen, zal je voor standaard papier weer wat minder hoeven uit te geven.

Inkt en kleurstelling

Kies je voor een full-color bedrukking of mag het in zwart en wit. Dit beïnvloedt natuurlijk de kosten van je printopdracht.

To coat or not?

Papier voorzien van een coating oogt net wat mooier. Het glanst en ziet er ontzettend luxe uit. Kost misschien een beetje meer, maar dat is het zeker waard!

Vouwbaar

Het kan zijn dat je graag de stencils wilt laten vouwen in een bepaalde hoek of vorm. Dat is zeker mogelijk en stelt je instaat een totaal unieke presentatie te geven van jouw boodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *