Bescherm je iPhone Xs en iPhone XR tegen krassen met een hoesje en screen protector

Krassen of druk-barsten in je scherm. Ze zijn niet enkel onaangenaam om naar te kijken, zo nu en dan kan het glas van je iPhone ook naar boven komen en kan jij je hieraan snijden. Een nieuw iPhonescherm laten plaatsen kost toch al snel een goede €200 – en dat dan voor een iPhone 7.

Krassen op je scherm of druk-barsten zijn makkelijk te voorkomen dankzij een screen protector. Je kan deze screen protector ook nog eens combineren met een degelijk iPhone Xs hoesje – kijk zeker eens tussen onze IYUPP iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR hoesjes, om jouw telefoon zo nog beter te beschermen tegen een kapot scherm.

Zo’n screen protector kost nog geen tientje, maar je kan wel met een gerust hart de straat op. Een screen protector is op zich erg makkelijk aan te brengen. Je hebt enkel een vaste hand en genoeg geduld nodig. Bij voorkeur breng je de screen protector op je iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone XR aan in een pas gebruikte badkamer, de stoom en vochtigheid in de lucht helpt je om de screen protector juist aan te brengen. Wees er zeker van dat je de screen protector op een proper en stofvrij scherm aanbrengt. Iedere screen protector komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing die je in geen tijd door het proces loodst.

Je kan je screen protector altijd combineren met een hoesje. Op die manier ben je er zeker van dat er zeker en vast niets mis kan gaan met jouw iPhone scherm. Opteer voor een wallet case gezien deze case naast de achterkant van jouw telefoon ook de voorkant beschermt. Daarnaast is de wallet case voor de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR erg handig gezien je hier ook je bankkaarten en wat geld in kwijt kan. Het populairste hoesje voor jouw iPhone is het transparante hoesje, dit is ons paradepaardje en is van veel betere kwaliteit dan andere transparante hoesjes die te verkrijgen zijn bij andere webshops. Dit hoesje zorgt ervoor dat jij gewoon nog elk moment kunt genieten van de looks van jouw iPhone en beschermt het toestel optimaal.