Voordelen Office 365 pakket met mail

Betalen voor een mailaccount is voor velen iets waarover ze twijfelen, is het wel nodig om hiervoor te betalen als er genoeg gratis mogelijkheden zijn? Wij zijn ervan overtuigd dat het betalen voor bijvoorbeeld een office 365 pakket met mail genoeg voordelen heeft om hiervoor een relatief klein bedrag te betalen. Wil je een office pakket bestellen? Via Bespaardeals/mediamarkt kan je met korting bestellen bij de Mediamarkt. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van een office pakket op een rijtje gezet.

Voordeel 1: Zekerheid

Een van de voordelen van een Office pakket is dat er veel beheer uit handen genomen wordt en je altijd beschikt over de laatste versies van Office, Skype, Sharepoint en Exchange. Microsoft garandeert een up-time van 99,9% De afgelopen jaren hebben ze deze up-time ruimschoots waargemaakt. Een office 365 pakket zorgt er kortom voor dat je altijd verzekerd bent van de hoogste beschikbaarheid.

Voordeel 2: Schaalbaarheid

Een andere reden waarvoor je kan kiezen voor Office 365 is de schaalbaarheid. Je betaald bij dit software pakket voor wat je nodig hebt. Van kleine bedrijven met enkele gebruikers tot enterprise pakketten voor duizenden gebruikers, je hebt het allemaal. Binnen de grenzen van het pakket dat je hebt gekozen kan je schalen. Office is dan ook bij groeiende bedrijven een goede keuze!

Voordeel 3: Voorspelbare kosten

Als je een Office 365 abonnement afsluit dan wordt het iets dat je huurt. Terwijl traditioneel Office pakketten iets was dat je kocht. Een abonnementsvorm geeft je inzicht in de kosten, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Voordeel 4: Beveiliging

Microsoft staat bekend om de uitstekende beveiliging. Zeker als organisatie is het natuurlijk enorm belangrijk dat je in een beveiligde cloud werkt. De beveiliging van Office 365 is voor veel bedrijven dé reden om te kiezen voor dit software pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *