Telefoon accessoires voor e-mailen

We maken steeds meer gebruik van onze smartphones. Ze zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Waar we enkele jaren geleden nog vooral belden en af en toe een sms-je of Whatsapp verstuurden doen we nu het meeste online via onze telefoon. Enkel bij langdurige, of zeer pittige werkzaamheden stappen we over naar een pc of laptop. Dat is ook niet verwonderlijk, want  de nieuwste telefoons zijn razendsnel en kunnen overal gebruikt worden. In dit artikel geven we je graag wat tips hoe je met de juiste telefoon accessoires heerlijk en productief kunt e-mail en tekstverwerken met je telefoon.

Toetsenbord

Met een draadloos telefoontoetsenbord kan je sneller typen en ben je instaat speciale letters direct te plaatsen. Door de afstand die je kunt creeeren tussen het beeldscherm van het toestel en het toetsenbord leest de tekst gemakkelijker terug en kan je een beter resultaat neerzetten.

Stylyspen

Met een styluspen kan je gemakkelijk een tekening of handtekening toevoegen aan de e-mail. Je hoeft die dus niet eerst vanaf een scanner in te scannen, wat veel tijd kost.

Oortjes en microfoon

Wist je dat je jouw verhaal ook kunt laten dicteren? Je praat dan tegen je telefoon via een headset of de oortjes van je telefoon en laat speciale software het omzetten naar geschreven tekst. Super handig en je hoeft hierna alleen nog even snel het verhaal terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *