T-Mobile thuis webmail: hoe handig het is om alles centraal te hebben

Zakelijke e-mailadressen moeten idealiter onder je bedrijfsdomeinnaam worden ingesteld. Het voordeel: je kunt individuele e-mailadressen aanmaken die ook in de communicatie (vertrouwen) duidelijk aan je bedrijf kunnen worden toegewezen. De mailboxen staan ook op je eigen hosting- of serverproduct. Je moet de verbinding met je e-mailbox echter afzonderlijk instellen op elk eindapparaat dat je wilt gebruiken. Dit kan een probleem worden.
Mailboxen die je hebt ingesteld op je hostingproduct zijn eenvoudig toegankelijk via Outlook, Thunderbird, Apple Mail of een ander e-mailprogramma. Het opzetten van een verbinding met je mailbox is erg handig geworden met deze toepassingen. Vaak hoef je de inbox en outbox poorten niet meer in te voeren, maar hoef je alleen je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Je moet de verbinding met je e-mailbox echter afzonderlijk instellen op elk apparaat dat je wilt gebruiken. Het kan problematisch zijn als je gebruik wilt maken van een openbare computer, zoals een PC in het hotel of apparaten van vrienden, kennissen of collega’s. Vaak heb je geen toestemming om nieuwe e-mailverbindingen op deze apparaten te configureren, bijvoorbeeld als je een gebruiker bent en geen administratieve rechten op het apparaat hebt. Daarnaast kunnen andere gebruikers van het apparaat toegang hebben tot je mailbox, je gegevens kunnen bijvoorbeeld op het apparaat worden opgeslagen. Het is veel veiliger als je rechtstreeks vanaf een apparaat van derden via een internetbrowser in je mailbox inschakelt. Dit wordt mogelijk gemaakt door gratis t mobile thuis webmail

Beveiligingstip T-mobile thuis webmail!

Als je inlogt vanaf een openbare computer, moet je de optie Openbare computer inschakelen. In dit geval worden je inloggegevens niet lokaal opgeslagen. Dit voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot je inloggegevens en dus tot je e-mail inbox.

Wat is t mobile thuis webmail?

t mobile thuis webmail is een dienst waarmee je je e-mail rechtstreeks vanuit een internetbrowser kunt beheren. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailaccount en een apparaat met internetverbinding. Of het nu gaat om een desktop PC, notebook, tablet of smartphone, Webmail geeft je vrijwel altijd en overal toegang tot je mailbox. Naast je mailboxen kan t mobile thuis webmail ook gebruikt worden voor het centraal beheren van agenda’s en taken en het versturen van automatische notificaties zoals uitnodigingen of herinneringen.

Voordelen t mobile thuis webmail:

• Je kunt overal nieuwe e-mails ophalen, beheren en verzenden.
• Lage eisen, omdat e-mails beschikbaar zijn vanaf elke computer met een internetverbinding via de webbrowser.

Nadelen:

• Beperkte toegang tot je mailbox als je internetverbinding slecht is of onderbroken.
• Het synchroniseren van webmail met andere mailclients kan een probleem zijn.

Hoe t mobile thuis webmail te gebruiken

Er zijn een aantal webmailproviders waar je je gratis of tegen betaling met je e-mailaccount kunt aanmelden. Gratis aanbieders vereisen meestal dat je advertenties accepteert of een upgrade naar een betaalde account uitvoert. t mobile thuis webmail is daarentegen vrij van reclame.
Je kunt inloggen bij t mobile thuis webmail door je e-mailaccount of e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Om je te registreren met je e-mailadres, mag dit e-mailadres slechts aan één mailbox worden toegewezen. Lees meer over t mobile thuis webmail op NederlandReview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *