Printerinkt voor HP Designjet z6800 of z-series

Ben je op zoek naar originele printerinkt voor de HP Designjet z6800 of z-series? Dan bent je bij Signwarehouse aan het juiste adres. Ze verkopen verschillende soorten inkten voor de HP Designjet, waarbij we de originele inktcartridges kunnen leveren en inkten die compatible zijn met de HP Designjet Z-series.

 

Inkt voor de HP Designjet series

De HP Designjet productieprinters staan garant voor hoge kwaliteit prints en zijn perfect geschikt voor professionals die grafische ontwerpen, posters, foto’s en andere grafische toepassingen.

 

Originele HP Designjet z6800 inkt

De HP Designjet z6800 staat bekend om de uitzonderlijke kleuren- en zwart-witafdrukken met kleurnauwkeurigheid. Bij Signwarehouse leveren we verschillende inkten voor deze productieprinter.

Zo bieden we momenteel de HP Designjet Z6800 – 775 ML inkt aan. Tegen een zeer scherpe prijs. Het betreft hier de originele inkt van HP, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. De inkt heb kleinere pigmentdeeltjes om het glansniveaje te verbeteren. Ook de uniformiteit krijgt hierdoor een boost, wat de beeldkwaliteit verbetert.

 

Originele printerinkt

Voor verschillende modellen van de HP Designjet, leveren ze originele printerinkt van HP.

 

Compatible inkt

Daarnaast leveren ze ook een breed assortiment met compatible inkten. Dit zijn huismerk-cartridges, die goedkoper zijn zonder een terugval in prestatie. De inkten zijn bovendien goed mengbaar maar met de originele inkt en hebben volledige compatibiliteit.

De HP Designjet compatible inkt heb bovendien dezelfde kleurruimte als de originele inkt, waardoor er géén herprofilering nodig is.

Ze leveren verschillende compatible inkten:

De huismerk inkten die ze leveren, zijn heel scherp geprijsd. Zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van de inkten.

De inkt bestellen kan heel gemakkelijk via hun webshop. Ze leveren altijd tegen hele scherpe prijzen en verzenden uw pakket vanaf 190 euro ex. BTW gratis.

Heb je vragen over de juiste inkt voor uw HP Designjet? Ze zijn op werkdagen altijd bereikbaar van 09:00 uur t/m 17:00 uur. JE kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *